Cykler

Træt af at leje en gammel havelåge? Du kan kun leje cykler af høj kvalitet hos os. De er alle nye fra denne 2023 sæson, og bliver serviceret af en autoriseret cykelmekaniker. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed. Vi har cykler til alle behov, og vi hjælper gerne med at finde ud af hvad der passer bedst til dig. Om det er en klassisk cykel, en el cykel eller måske en touring cykel? 

Christiania Bikes

Ønsker I at opleve solskinsøen på cykel med de små, har I hunden med, eller har I bare behov for plads til ekstra bagage? Så er vores Christiania ladcykel på el lige noget for dig.

Road Bikes

Nordlandet er det smukkeste sted at køre landevejscykling. Prøv en af vores TCR carbon roadbikes fra Giant, og slip for bøvlet med at transportere din egen cykel. Nyd roen og udsigten eller deltag i et af øens mange populære cykelløb. Vores personale står altid klar med gode råd og tips til turen.

MTB

Vi tilbyder alt det bedste inden for MTB. Bornholm er kendt for sin flotte natur, og det er næsten en skam ikke at opleve en tur på MTB. Uanset om du bare vil køre på brede skovstier, eller prøve de røde og sorte spor i Trailcenter Bornholm ved Almindingen. I Almindingen kan du dog også starte med det grønne sneglespor. Der er noget for enhver smag.

Guidet tur?

Send en mail med din forespørgsel til booking@nordbornholmscykeludlejning.dk

Hent og aflever din cykel nemt og trygt hele døgnet rundt

Vi tilbyder fleksibel afhentning og aflevering af cykler uden for almindelig åbningstid via elektroniske nøglebokse, så I ikke behøver bekymre jer om at få det til at passe med færgetider mv. Afhentning uden for almindelig åbningstid, skal bookes minimum 24 timer i forvejen.

Ønsker du levering?

Vi tilbyder levering og afhentning på hele Bornholm for kun 200 DKK pr. vej for op til 10 cykler.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til os via kontaktformularen eller ringe til os på +45 4080 3770

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 09:00 til 16:00

Lørdag & søndag kl. 09:00 til 14:00

Kontakt

Pilegade 1

3770 Allinge

+45 4080 3770

booking@nordbornholmscykeludlejning.dk

CVR 43882953

Se opdateringer på Facebook & Instagram

Facebook 

Instagram 

Folkemøde 2024

Ønsker du at leje cykler til Folkemødet 2024, bedes du sende en mail med din forespørgsel til booking@nordbornholmscykeludlejning.dk.

OBS! Det er kun muligt at leje cykler på ugebasis under Folkemødet.